Μπορεί έξω οι θερμοκρασίες να είναι βασανιστικά κρύες όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνουμε απαραίτητα κουκουλωμένοι στον καναπέ μας. Οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν οπότε θα πρέπει να τις φέρουμε εις πέρας ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βγούμε εκτός σπιτιού. Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το κρύο και να νιώθετε συνεχώς ζεστοί.

Αρχικά ντυθείτε με πολλές στρώσεις ρούχων, ειδικά εάν πρόκειται να αθληθείτε σε εξωτερικό χώρο. Βέβαια σε περιπτώσεις υπερβολικού κρύου η προπόνηση θα πρέπει να αποφεύγεται. Για να προστατέψετε το κεφάλι σας φορέστε ένα ζεστό σκούφο ώστε να καλύψετε και τα αυτιά σας. Καλύψτε τον λαιμό σας με ένα κασκόλ και ανεβάστε το μέχρι και την μύτη εάν είναι δυνατόν ώστε να μην παίρνετε όλο τον αέρα στο πρόσωπο.

Φορέστε ισοθερμικές κάλτσες και ζεστά παπούτσια καθώς τα άκρα σας θα πρέπει να παραμένουν πάντα ζεστά. Για τα χέρια σας φορέστε δερμάτινα γάντια, κατά προτίμηση. Τέλος τα ισοθερμικά ρούχα σαν πρώτη στρώση στο ντύσιμό σας είναι απαραίτητα, τόσο για το κάτω μέρος του σώματος όσο και για το επάνω.